Misjonærkonferanse i Senegal

Misjonærkonferanse i Senegal

Vi begynte mars med årets misjonær-konferanse. I fem dager var vi samlet i Senegal for å ha det sosialt sammen, for å be sammen og for å diskutere arbeidet videre, både i Senegal og i Mali.

Skrevet av:
Therese Glendrange
April 2019.

Vi var fire misjonærer fra Mali, fire misjonærer fra Senegal (to fra Normisjon og to fra Ungdom i Oppdrag), to ettåringer som gjør en fenomenal jobb med å passe unger, fem flotte unger, en besøkende fra hovedkontoret i Oslo og to positive jenter fra Gå Ut Senteret i Trondhjem. Det er en større gjeng enn det vi har vært på en stund.

Jeg syns 2018 har vært et veldig spennende år. Etter noen år å ha lurt litt på hva i all verden vi gjør her og hvor går veien videre, så synes jeg nå det er mye positivt som skjer. Jeg tror det ligger mye spennende foran oss både i Senegal og i Mali.

Agenda1
Den siste uken i mars hadde vi en ny gjennomgang med Agenda1. Temaet denne gangen var at vi alle er en del av Guds familie. Vi er Guds barn, og vi hører sammen i samme familie. Det var sterkt å oppleve at det ikke bare er ord, men også en sannhet. En ting er at de fleste som kom på denne samlingen har vært med et par ganger før, så det var mindre usikkerhet. De kjenner rutinene, vet hva de skal gjøre når de går i grupper. Men det var også en varme i fellesskapet som ikke bare kom av de høye temperaturene. Det var en sterk følelse av fellesskap og samhørighet på tross av, eller kanskje fordi, vi kom fra så mange ulike menigheter og etniske grupper. Når vi sang lovsanger sammen var det høyt volum, mye klapping og noen bare måtte fram og danse.

I Glendrangeposten kan du lese mer om det som skjedde under dansen og om en urolig tid i Mali.

Se Glendrangeposten april 2019