Misjonærkonferanse og endelig team i Senegal

Misjonærkonferanse og endelig team i Senegal

Jeg fikk akkurat en natt i Bamako før jeg kjørte til Senegal for å være med på vår årlige misjonærkonferanse. Det er faktisk kjempegøy å være en gjeng igjen! Denne gangen var vi fire misjonærer fra Mali og fire fra Senegal. I tillegg hadde vi med fem barn, en ettåring som har barnehage for barna og en representant for hovedkontoret i Norge.

Skrevet av:
Therese Glendrange
21. mars 2018.

Jeg er spesielt glad for at vi nå endelig har på plass et team i Senegal. Det har vært en lang vei å gå siden 2013. Nå har vi to familier på plass, selv om to av de voksne fremdeles skal lære seg språk og kultur i noen måneder framover, og en person er i fødselspermisjon til ut på høsten en gang.

Vi brukte uka til å diskuterearbeidet i Mali og Senegal. Hvor går vi videre? Hva kan Normisjon bidra med framover? I Mali har vi en kirke som er liten, men som allikevel er fungerende på mange måter. I Senegal har vi begynt å dele historier fra Bibelen med noen få personer. Jeg tror vi kan få se at Gud gjør mye spennende framover i begge landene. Og det jeg er takknemlig for at vi får være med på det.

Dårlig valg av dato
Jeg oppdaget etter hvert at vinter-OL er utrolig dårlig valg av datoer for misjonærkonferanser. Det finnes jo også misjonærer som er sportsinteressert. Ordstyrer måtte i tillegg til å holde styr på talerlisten, også følge med på når man kunne forvente at stafetter og skøyteløp begynte å nærme seg mål. Da ble det lagt inn passe lange pauser og all fokus ble gitt til mobiler eller pc’er. Sportsgleden og seerentusiasmen er ikke avhengig av skjermstørrelsen.

Mer å lese, se Glendrangeposten 3-2018