Populære hyggetreff i Norkirken

Populære hyggetreff i Norkirken

Ett av de arrangementer som samler mest folk i Norkirken Nedenes, er de månedlige hyggetreffene for 60+. Ikke bare folk fra Øyestad møter opp, men også fra andre kanter. Årsmeldingen for 2019 forteller at det i snitt var over 60 besøkende på samlingen.

Tekst og foto:
Ole-Martin Storemyr.

Hyggetreffet andre tirsdag i mars slo alle rekorder. Over 120 besøkende kom til treff. Og da ble det mye å gjøre for kjøkkenfolk og de som stod for arrangementet. Border og ekstra stoler ble båret inn, og spenningen var til stede på kjøkkenet om det ble nok mat til alle. Det ble det, men det var ikke mange snitter igjen.

På hvert treff tas det opp et spesielt tema. Denne gang var det Torstein Gundersen som hadde foredrag, og temaet hans var «Når hjertet løper løbsk», der han gikk nærmere inn på noe som er aktuelt for mange; hjerteflimmer. Han holdt også dagens andakt, hvor han bl.a. sa: – Det viktigste av alt, er troen på Jesus og håpet om det evige liv. Hver dag er en nåde. Ta en dag av gangen.

Sang og musikk stod Stein Torgersen og Tom Eilert Thorstensen for.

Et populært innslag på hvert treff er utlodningen med salg av årer. Denne gangen gikk det så unna, at det ikke ble flere årer igjen. Resultatet ble 10 000 kroner til Norkirkens misjonsprosjekter i Nepal og Mali/Senegal.

Neste treff er tirsdag 09. april. Da blir det kåseri av Svein Kleivane om «Det gyldne evangelium» av Gabriel Scott. Han vil også holde andakt. Sang og musikk blir det med Kirsti Benestad og Sigfrid Baasland. Velkommen til treff – også til deg som ikke har vært med på dette tidligere.

Bilder fra seniortreffet:

Torstein Gundersen foreleser om hjerteflimmer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sangerne Stein Torgersen og Tom Eilert Thorstensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilløp til kø når det ble servert is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åresalg er like populært hver gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange fikk blomster med seg hjem.