Usikre på hva de gikk til

Usikre på hva de gikk til

De var ikke helt sikre på hva de gikk til, deltakerne på Agenda 1 samling i Mali. En av lederne takket i etterkant for en veldig bra samling, men avslørte samtidig at han hadde vært nervøs i forkant.

– Jeg skjønte ikke hva Therese ville helt, og jeg var ganske bekymret for hvordan det skulle gå. Men det virket som om det var viktig for henne, så vi valgte å støtte henne i det, sa han.

Therese Glendrange forteller slik om konferansen:

– Selv om jeg var rimelig utslitt da alt var over og teamet fra Norge dro hjem, så er jeg mest takknemlig. Takknemlig for teamet som kom fra Norge for å minne oss på Guds kjærlighet til oss og vårt kall til å dele denne kjærligheten med andre. Takknemlig for menighetene som organiserte, lagde mat og innkvarterte mange mennesker. Takknemlig for de rett over hundre personene fra 19 ulike menigheter som kom for å delta på samlingene.

– Hovedfokus på Agenda 1 denne første gangen var at vi er elsket av Gud og sendt for å elske andre. Jesus er forbildet vårt, og han brukte tid både sammen med Gud, sammen med vennene sine og sammen med dem som kanskje ikke ble tenkt på som særlig religiøse av seg.

Vi er kalt til å være lik Jesus og vise kjærlighet til Gud, til menigheten vår og til de vi møter rundt oss.

Mer fra konferansen er å finne på Glendrangeposten okt. 2017