Konfirmant 2021-22

Konfirmant 2021-22

Her er informasjon om konfirmasjon i Norkirken.

HEI!

 

Er du konfirmant våren 2022 eller kjenner noen som er det? Høsten 2021 inviterer Norkirken Nedenes alle 9.klassinger til å ha konfirmasjonstiden sin hos oss. Vårt mål er at konfirmantene skal oppleve at å være konfirmant i Norkirken er en god kombinasjon av gøye aktiviteter, trygt fellesskap, ærlige samtaler og rom for å bli kjent med Jesus. Konfirmantene møtes tirsdager kl 17.000-18.30 i oddetallsuker. Kveldene er delt i tre: Kake/frukt/sosialt, undervisning, samtaletid + evt spill og lek.

I tillegg reiser vi på en overnattingstur på høsten, er med på den kristne ungdomsfestivalen «Impuls» i Stavanger i januar og reiser på blåtur en lørdag i mars.

Man trenger ikke være medlem av Norkirken for å konfirmere seg hos oss. Her kan man komme som man er, uansett tro og kirkebakgrunn.

På grunn av smitteverns-restriksjoner inviterer vi til infomøte/velkomstsamling tirsdag 17.august kl 17.00-18.30. Oppstarten av konfirmasjonsåret blir tirsdag 14.september kl 17.00-18.30, og 19.september kl 11 blir det presentasjonsgudstjeneste i Norkirken.

Konfirmasjonsåret i Norkirken Nedenes koster 2000 kr per konfirmant per år. Denne summen dekker kursavgift for konrimasjons-undervisnings-programmet vi kommer til å følge (Smak og Se), Bibel, høst-weekend, blåtur en lørdag i mars og diverse mat gjennom året.  I tillegg til denne summen kommer utgifter knyttet til turen til ungdomskonferansen «Impuls» i Stavanger.

Norkirken Nedenes er en del av Normisjon, og gjennom året kommer vi til å samarbeide med/treffe konfirmantene i Norkirken Grimstad.

For å kunne planlegge året er PÅMELDINGSFRISTEN satt til 20.juni.

Vi gleder oss til et gøy og lærerikt år!

Og du?

Konfirmasjonsgudstjenesten våren 2022 er lørdag 28.mai eller søndag 29.mai.

Spørsmål?

Kontakt Ole Jakob Pedersen, mob.nr 91192483

eller ole.jakob.pedersen@normisjon.no