Søndag 26.september

Søndag 26.september

Annerledes gudstjeneste, søndagsskole, tur og kveldsmøte

Denne søndagen blir det søndagsskole som vanlig med inngang i kjelleren. Vi har et lite håp om at dette er siste gang vi har to forsamlinger på søndagene, en nede og en oppe. Og at vi kan samles alle med felles start og avslutning av gudstjenestene.

Oppe blir det INGEN planlagt gudstjeneste ved Torbjørg Oline Nyli. Vi venter med den undervisningen til vi kan sitte tettere sammen enn nå, til “en-meteren” er avviklet. Vi vil gjerne ha mye folk til stede når ho kommer.

Men det blir gudstjeneste! Samtale-undervisning om helbredelse og bønn ved Doc Foshaugen og Inge Flaat. Det blir nattverd etter samtalen og invitasjon til forbønn.

Så inviteres ALLE til tur i finværet.  Vi kjører opp til Ingeborg og Thorleif på Gjennestad og går derfra inn til Gjennestadkjenna på grei sti. 4 km. Ta med niste og drikke og gjerne en stol til vaffelkalaset, for det blir vafler hos Ingeborg og Thorleif etter turen for dem som har tid. Sosialt, trivelig samt herlig trim. Slå følge og bli med! (Bildet er fra forrige tur til Lunden)

Og så er det kveldssamling for alle som vil klokken 19:00 i Norkirken. Her blir det godt å være med mye sang, andakt og godt fellesskap!