VÅR kveld – 23.januar

VÅR kveld – 23.januar

Tida er inne for ny inspirasjonskveld for hele menigheten

VÅR KVELD – EN INVITASJON – til alle som leder eller tilhører en gruppe/aktivitet i menigheten, eller som rett og slett bare går i menigheten

I Norkirken er vi mange. Noen kjenner hverandre godt, andre kjenner færre. Noen er med på mye, andre kommer innimellom. Sammen er vi et fellesskap. Et fellesskap Gud betegner som en kropp og som en familie.

23.januar inviterer vi til den årlige inspirasjonskvelden for alle i fellesskapet vårt. Her vil vi høre historier om hva Gud gjør imellom oss og hvordan mennesker i ulike aldre finner sin plass i vår menighet. Det vil bli «sofa – gjester» som forteller om ting Gud gjør blant oss. Fokus på bønn blir et hovedtema denne gangen. Og for deg som nå lurer – ja, det vil bli god mat for magen, gode historier for øret og tid for samtale og fellesskap.

Dette er en kveld vi tror blir viktig for oss som fellesskap – først og fremst fordi det blir en storsamling der vi møtes på tvers og på langs, så sett av datoen 23.januar i kalenderen allerede nå og dra med deg de du tenker hører hjemme i vårt fellesskap! (Fra kl. 19:00)